De laatste twee schoolweken

Dag lieve primula's

plots was het dan zo ver... De laatste twee weken van het schooljaar werden ingezet. Twee weken gezellige drukte, tijd om te herhalen en vooral genieten van de laatste tijd samen als het vijfde ne zesde leerjaar.

We oefenden onze fietsvaardigheid met het fietsparcours op school.







De oudsten oefenden ook op de openbare weg, want we hadden fietsexamen. Proficiat aan alle deelnemers. Jullie zijn met glans geslaagd!





We herhaalden heel wat rekenleerstof aan de hand van rekenspelletjes.






We speelden voor de laatste keer dit schooljaar baseball in de sporthal.





De jarigen van juni en juli werden gevierd. Proficiat aan alle jarigen. Bedankt voor de vele lekkernijen!






Er werden nog enkele teambuildingsactiviteiten gespeeld. Knap dat jullie zo goed kunnen samenwerken en elke opdracht tot een goed einde hebben gebracht.












Er was ook tijd om samen te genieten van enkele bewegingstussendoortjes. We dansten met Just dance.




Maandag gingen we op uitstap met naar Bergelen. Het mooie weer zorgde voor een hele leuke sfeer. We picknickten samen en speelden daarna samen. Op het einde van de dag werden we getrakteerd op lekker frisse watermeloen.
















De schoolverlaters oefenden ontzettend veel voor hun proclamatie. Helaas mogen we daar nog geen beelden van tonen. Maar wees gerust, het zal een topmoment worden!

Dinsdag sloten we onze tijd als meter of peter van de zonnebloemen af. We gingen 's morgens naar Huis Maria en deden boodschappen. We kochten alles om croques te maken. We mochten ook een lekker dessertje kiezen.






Dinsdagnamiddag mochten de schoolverlaters hun getuigschrift van het lager onderwijs ondertekenen. Wat een officieel moment!










Woensdag was het speletjesdag.


Donderdag was er het afscheidsforum. Aan de hand van toneeltjes kregen we een heel leuke 'vakantietaak'. Iedere leerling kreeg een rode neus mee naar huis. Wat zou het fijn zijn om van iedereen een vakantiefoto te krijgen met hun rode neus. 






We namen ook de tijd om enkele begeleiders in de bloemetjes te zetten. We namen afscheid van Elke, Rolande en Rune. We wensen het allerbeste toe.


De schoolverlaters sloten het afscheidsforum af met hun dansje. 



We ontvingen deze week de foto's van Foto Lou. Wat een prachtige beelden! Nogmaals bedankt om dit voor ons waar te maken. We vonden het fantastisch om in uw studio langs te komen en te mogen genieten van het mooie moment. 










Vrijdag mocht iedereen een witte t-shirt meebrengen om alle namen erop te laten schrijven. Zo heeft iedereen een blijvende herinnering aan Bloei!. 







Daarna sloten we onze laatste schooldag af met een aperitiefje. We brachten een toost uit. We wensen alle schoolverlaters een heel mooie toekomst toe. Wat zullen we jullie missen!



Zie hier onze afgestuurden.













Dan is het nu tijd voor een welverdiende vakantie. Geniet ervan! 

Tot september.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Avonturenklassen juni 2023

Week 2 van ons project rond het oude Egypte