De voorlaatste week

 Deze week stond volledig in teken van de geheime opdrachten die de leerlingen kregen. Veel kunnen we er dus nog niet over vertellen. Volgende week zal alles duidelijk worden. 














Het was zo'n mooi weer dat we onze vertelkring buiten konden laten doorgaan. Wat een leuke verhalen!



Deze week werden de laatste herhalingslessen van spelling gemaakt. Er werd verder geoefend in het boek, maar ook via scoodle. In de taallessen werden verschillende interviews van schoolverlaters afgenomen door het vijfde leerjaar. Wat mooi om iedereen te zien samenwerken. 

Tijdens de Engelse les gingen we aan de slag met complimenten. We leerden verschillende uitdrukkingen en schreven deze in sterren.



We hebben in kleinere groepjes het parcours van het fietsexamen geoefend. Daarnaast mochten we ook nog wat fietsen op de speelplaats want daar hadden we zelf een parcours uitgezet. Op donderdag was het dan eindelijk zo ver. De politie kwam 's middag aan met de motor. Hij reed gedurende het hele fietsexamen rond om te zien of iedereen ok was. Nogmaals een welgemeende dankjewel aan de begeleiders die kwamen helpen op het fietsexamen. Dikke proficiat, iedereen is geslaagd en krijgt woensdag zijn fietsdiploma!

Op vrijdagvoormiddag werden we opgehaald met de bus om met alle leerlingen van het lager naar de Link! te gaan. Daar was er een tentoonstelling van de kunstacademie. We zagen hele mooie werkjes!






Toen we terug op school waren verbeterden enkele leerlingen hun spelling en daarna mocht iedereen reken- en taalspelletjes spelen. 

Maandag gaat de laatste week van het schooljaar in. Vergeet niet om met volle teugen te genieten van deze laatste dagen. We maken er er nog iets leuks van!

De vraag kwam of we maandag in thema verkleed mogen komen. We konden niet kiezen tussen oud en fout. Iedereen mag dus zelf kiezen of hij/zij in jaren '50-stijl naar school komt of in foute kledij. Plezier gegarandeerd!

BELANGRIJK

  1. Maandag zijn er kindcontacten. Vergeet niet om een gezelschapsspelletje mee te brengen naar school.
  2. Dinsdag is het pardoes. De oudsten gaan fietsen in plaats van wandelen. Vergeet niet om je lunchpakket, voldoende water, zonnecrème en petje mee te brengen. 
  3. Woensdag zijn er oudercontacten. Het uur werd in de agenda geschreven, de online lijst kan je ook nog steeds raadplegen.
  4. Donderdag is het de laatste schooldag. Let op: het is maar een halve dag!
  5. Donderdagavond is er voor de schoolverlaters proclamatie

Reacties

Populaire posts van deze blog

Avonturenklassen juni 2023

Week 2 van ons project rond het oude Egypte

De laatste twee schoolweken