Week 2

Op maandag startten we onze week met een dansinitiatie van Matliss.
We bekeken ook eens onze bloembak, waar we vorige week onze zaadjes in staken. We stonden versteld van hoe veel het al veranderd was. 
In de namiddag gingen we verder met ons project. We wilden meer weten over de verschillende componisten. Elk groepje kreeg een andere componist toegewezen. We zochten informatie op en leerden hoe we een PowerPoint konden maken. De gevonden informatie moesten we nu in sleutelwoorden noteren in onze PowerPoint. En daarna mochten we zelf experimenteren met de verschillende overgangen en animaties.

Op dinsdag en woensdag gingen we verder met de lessen.

Zoals iedereen wel weet is het op zaterdag schoolfeest. Om goed voorbereid te zijn, hadden we op donderdagvoormiddag nog een dansforum. Op het dansforum herhaalden we de verschillende schooldansen.

In de namiddag gingen we met de fiets richting Sint-Eloois-Winkel. We fietsten naar het sport plein om daar een sportieve namiddag te hebben. We gingen van de loopzone naar de danszone, daarna naar het hindernissenparcours om te eindigen met een rustzone. De leerlingen vonden het fantastisch, maar enorm vermoeiend. 




Op vrijdag hadden we in de voormiddag gewoon les, maar in de namiddag troffen wij voorbereidingen voor het schoolfeest. We hebben de bosgolf volledig klaargezet voor jullie.






Hopelijk mogen we jullie allemaal verwelkomen op het schoolfeest. Tot morgen!

Foto's










Reacties

Populaire posts van deze blog

Avonturenklassen juni 2023

Week 2 van ons project rond het oude Egypte

De laatste twee schoolweken