Week 29 januari

Een korte blog deze week. We werkten ontzettend hard aan de diatoetsen en werkten onze lessen af om volgende week verder in te oefenen tijdens een hoekenwerk.

We willen terug meer genieten van het zonnetje. Daarom besloten we om deze week naar buiten te gaan en in de zalige zonnestralen te gaan lezen. Amai, puur genieten van de kleine dingen!




Er werd Franse woordenschat buiten geoefend.




Tijdens de projectlessen stelden de verschillende werkgroepen hun presentatie voor aan de rest van de klas. Nu de technische kant volledig klaar is, kunnen we volgende week beginnen opbouwen. We gaan muzisch aan de slag. We zullen landschappen, dieren, attractieparken,...maken en klaarzetten om dan voor te stellen aan de rest van de school. We houden jullie verder op de hoogte!














Op woensdag gingen Lera en Anaïs spelletjes gaan begeleiden bij de anemonen. 





Vrijdagochtend zijn Sem en Mathis een bewegingsverhaal over de ridder gaan brengen bij de anemonen. Fun verzekerd!




We eindigden de week met een turnles. We gingen samen met de zonnebloemen en de madeliefjes naar de sporthal. Eerst oefenden we onze touwklimkunsten en onze koprol. Daarna werkten we wat aan onze conditie. We deden buikspieroefeningen, jumping jacks en we daagden elkaar uit in touwspringen. Daarna hadden we twee keuzes: aansluiten bij de turnles van Lily of gaan voetballen buiten bij Feike.











WEETJES VAN DE WEEK

  • Maandag gaan we turnen. Vergeet je sportgerief niet!
  • Deze week knutselen we met kosteloos materiaal. Wie nog niets meebracht, kan dit morgen nog meebrengen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Avonturenklassen juni 2023

Week 2 van ons project rond het oude Egypte

De laatste twee schoolweken