wensweek 2

Wat een wensweek!
Maandag was het eindelijk zo ver, onze uitstap naar Brugge. De ochtend begon al stressy door de enorme drukte op de weg. Gelukkig kwam iedereen op tijd en konden we snel opstappen. Eenmaal in Brugge aangekomen zochten we de lijnwinkel en kochten we een buskaart om die later te kunnen gebruiken. We wandelden naar het Frietmuseum. Daar kreeg iedereen een audiogids en mochten we op ons eigen tempo het museum gaan verkennen. We leerden allerlei zaken bij over aardappelsoorten, hoe aardappelen groeien, de vijanden van aardappels,... 


















Achteraf werden we getrakteerd op verse frietjes. Smullen maar!



Maandagnamiddag gingen we met de Bus van Brugge centrum naar Sint-Andries. Daar werden we verwacht om een rondleiding te krijgen in het Jan Breydelstadion. Het grote stadion waar Club Brugge speelt! 









Dinsdag kwam iedereen fout verkleed naar school. Wat een leuke nieuwe klasfoto!

We werkten onze nieuwjaarsbrieven en kaarten verder af. We ruimden de klas op en mochten de klas gezellig maken. Er werden kerstlichtjes opgehangen en de ramen werden versierd met raamstiften. Julie kwam ook in de klas helpen om landenfiches te maken. We maakten een lijstje van de landen die dit jaar al aan bod kwamen en maakten daar infofiches van.

Alle jarigen van de maand december werden gevierd. Proficiat aan de jarigen en dankjewel voor de lekkernijen.








Woensdag was herhalingsdag. Het was omgekeerde dag. De meisjes kwamen verkleed als jongens en omgekeerd. 





Donderdagvoormiddag probeerden we te ontsnappen uit verschillende escape rooms. Vandaag mochten we allemaal verkleed naar school komen in iets wat begint met de eerste letter van onze (familie)naam. Wat een prachtige resultaten! 
















Na de speeltijd speelden Meagan, Faith, Enya, Maurice en Pepijn een poppenspel voor de zonnebloemen. Een spannend verhaal, gelukkig met een goed einde.



Daarna wilden de zonnebloemen ons ook verwennen met een poppenspel. Wat waren we blij dat uiltje teruggevonden werd! Dankjewel voor de uitnodiging!



In de namiddag was er verwennamiddag. De nagels werden gelakt, er werden voetbadjes genomen, er was massageolie aanwezig,... Iedereen was welkom in 'The dreams spa'. Wat een verwennerij!












Op vrijdag werkten we aan het groepsgevoel. We deden activiteiten in twee teams. Wat een plezier!

















Net voor de middag was het tijd voor een aperitiefje. Er waren sapjes, kaasjes en salami aanwezig op ons feestje. Tijdens ons aperitiefmoment mochten we eindelijk onze pakjes uitdelen. Fijn om al die blije gezichtjes te zien!
















In de namiddag speelden we gezelschapsspelletjes en aten we chocomousse om onze feestdag af te sluiten. 





Nu is het tijd voor een welverdiende vakantie. Geniet van de vakantie, maak er een fantastisch eindejaar van. Dan zie ik jullie allemaal terug in 2023. Prettige vakantie!


Reacties

Populaire posts van deze blog

Avonturenklassen juni 2023

Week 2 van ons project rond het oude Egypte

De laatste twee schoolweken