De laatste schoolweek

 En toen was het eindelijk zo ver. De laatste schoolweek ging van start.

Maandag kwam iedereen verkleed naar school. Sommigen kwamen "oud", anderen kwamen "fout". Het was een mooie dag en we maakten nog enkele leuke foto's buiten. Daarnaast moest er ook weer geoefend worden voor het afscheidsforum en de proclamatie. We willen dat alles tot in de puntjes voorbereid is. 












Dinsdag gingen we met z'n allen naar pardoes. We vertrokken 's morgens met de bus richting Moorslede. Daar mochten we naar de DJ-set luisteren van Michael Schack. Dit optreden werd een echte fuif en er werd heel wat gedanst en gezongen. Daarna keerden we terug naar Ledegem. We picknickten op school en vertrokken toen met de fiets naar Sint-Eloois-Winkel. Daar kregen we een theatervoorstelling te zien "Reynaert, sluwe vos".








Tussen al het feesten in stond er nog een belangrijk moment op de planning. Iedereen mocht zijn/haar diploma ondertekenen. Spanneeeeeeend!













Omdat we Brenda gemist hebben in de opvang en haar graag eens in de bloemetjes wilden zetten, trokken we op dinsdagavond met de fiets naar haar huis om haar te verrassen. We namen een bloemetje mee. Dankjewel Brenda voor alle fijne momenten!

Woensdag wilden de leerlingen zich opnieuw verkleden. Omdat we niet meteen wisten welk thema we wilden kozen we voor een "wat-je-wil-dag". 's Morgens mocht het vijfde leerjaar spelletjes gaan spelen bij Kyara terwijl de schoolverlaters nogmaals oefenden voor de proclamatie.











Donderdag, de laatste schooldag. Iedereen mocht 's morgens genieten van het afscheidsforum. Er werd gezongen, gedanst, toneel gespeeld, maar vooral heel veel plezier gemaakt. 



Donderdagavond was het dan eindelijk zo ver. De schoolverlaters kregen een knaller van een afscheid. Jullie maakten er een magisch moment van, jullie deden het super! Bedankt iedereen voor de lieve woorden, de leuke kaartjes, de vele cadeautjes, maar vooral om aanwezig te zijn en er samen iets geweldigs van te maken. Heel veel succes volgend schooljaar, jullie zijn stuk voor stuk toppers en zullen het fantastisch doen! 



Wil je nog meer foto's zien van onze laatste schoolweek? Klik dan vlug verder en geniet!

Geniet van de vakantie en dan zie ik jullie heel graag terug op onze terugkomdag! 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Avonturenklassen juni 2023

Week 2 van ons project rond het oude Egypte

De laatste twee schoolweken